Mesaje Alese de Dor

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Mesaje Alese de Dor!

Mesaje de dor, mesaje de dragoste, si nu numai, sint mesajele pe care le asteapta orice persoana. Bucura-ti iubirea cu un mesaj de dor

 

felicitariTraiesc langa tine o poveste de iubire, cel mai frumos vis, cea mai suava romanta, tu esti omul cu care vreau sa fiu si peste ani si ani, te iubesc! Mi-e dor.

felicitariAcolo unde nu exista fericire, acolo unde staruieste intunericul si viata trece fara alinare, acolo sunt eu, inecandu-ma in lacrimi de dor.. pentru TINE!

felicitariAstept un semn de la tine. Fiecare clipa cand nu esti cu mine mi se pare o eternitate..

felicitariMi-e dor de miorlaitul tau suav, de ghiara ta feroce si de o clipa de fericire alaturi de tine. Te iubesc.

felicitariExista 4 etape catre fericire: 1. Eu, 2. Tu, 3. Inimile noastre, 4. Noi doi impreuna. Mi-e dor de tine!

felicitariMi-e dor de privirea ta, de zambetul tau cald, de glasul tau, de tot ce iti aparţine!

felicitariMi-e ingrozitor de dor de tot ce-a fost frumos intre noi doi. Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele.. inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc.

felicitariMie dor de ochii tai frumosi, atat de dulci si de duiosi, de focul din privirea lor, de chipul tau fermecator!

felicitariSunt aici, asculta tacerea inimii mele.. ia-ma de mana, ca sa putem merge mai departe.. nu ma lasa sa privesc nici o secunda inapoi. Mi-e dor de tine , mi-e dor de noi.. te iubesc enorm.

felicitariSunt momente in viata cand simti absenta cuiva asa de tare incat ai vrea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisazi.. Te iubesc, puiule, mai mult decat ai putea sa-ti imaginezi vreodata.

felicitariMi-e dor de ochii blanzi, ce ma priveau in noapte. Mi-e atat de dor sa ma alinti si sa te am aproape. Mi-e dor de-ale tale buze dulci ce imi vorbeau in soapte. Urasc noaptile lungi, timpul ce ne desparte. Te vreau langa mine aici ..dar stiu ca nu se poate. De mine - aminte sa-ti aduci. Cand vei uita de toate.

felicitariMi-e dor de tine.. mi-e dor de ochii tai limpezi ca apa.. mi-e dor de buzele tale dulci ca mierea.. mi-e dor de vorbele tale.. mi-e dor sa-ti simt respiratia.. mi-e dor de mangaierile tale.. mi-e dor de imbratisarile tale. Te vreau langa mine!

felicitariMi-e dor sa fiu fericita.. sa-ti simt gustul buzelor tale, mirosul parului tau, sa-ti simt mangaierea ta pe spate, sa-mi plec capul plin de ganduri pe umarul tau, sa-ti simt respiratia ta - adiere - pe tampla mea stanga, sa ma innec in albastrul ochilor tai, sa-ti ascult  vocea-susur de izvor tihnit, sarutul tau -rasaritul de soare al vietii mele, tihna lacrimilor mele in causul palmelor tale pot sa-si gaseasca odinna, bucuria si implinirea mea doar in bratele tale se afla, mi-e dor de tine.. mi-e dor de noi.. mi-e dor sa fiu fericita!

felicitariGandeste-te la mine doar pentru o clipa, eu voi darui imortalitate clipei. Zambeste-mi pentru o secunda, iar secunda va deveni eternitate. Imbratiseaza-ma iar eu iti voi darui sufletul meu!

felicitariSi chiar ma gandesc mult la tine, mai mult decat as fi crezut vreodata ca ma voi gandi. Mi-e tare, tare, dor de tine, si doar speranta ca timpul va trece intr-un sfarsit ma face sa ma simt mai bine. Te iubesc!