Mesaje și SMS Frumoase de Dor

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Mesaje și SMS Frumoase de Dor

Colectia celor mai deosebite Mesaje și SMS Frumoase de Dor.

 

felicitariUn zimbet nu inseamna ferecire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Pretueste ferecirea pe deplin..

felicitariIntotdeauna prietenia adevarata este durabila, chiar daca viata impreuna ne face sa nu mai avem timp pentru vise, simt ca esti langa mine si ca daca am nevoie TU ma ajuti sa ma ridic..esti cel care imi da echilibrul necesar parcurgerii unui drum cat mai drept al vietii! Te iubesc de la pamant pana la cer, de la cer la pamant si inca o data.. te iubesc..

felicitariTe iubesc si te voi iubi mereu, iti urez multa bafta in noua relatie si sper sa nu mai suferi. Imi doresc din tot sufletul sa nu ma uiti si din cand in cand sa te mai gandesti la mine. Sa ai grija de tine. Te sarut

felicitariEsti inca prezent in visele mele si cred ca este de ajuns. Este de ajuns sa stii ca undeva, acolo nu prea departe, este cineva pentru care reprezinti TOT ce e frumos!

felicitariPicioarele tale sunt obosite, pentru ca toata ziua ai alergat in mintea mea.. Mi-e dor de tine.. iubirea mea!

felicitariAs vrea sa zambesc, dar tu nu esti langa mine. As vrea sa plang de bucurie ca te am in inima mea, dar tu esti prea departe pentru a-mi sterge lacrimile.. As vrea sa te vad, sa-ti sar in brate si sa iti spun cat de mult imi lipsesti..

felicitariTe caut in noaptea mea si nu te gasesc, te strig si-mi raspunde ecoul, durerea te cheama din sufletul meu si-mi raspunde suferinta din inima mea. In zadar.. te astept..

felicitariEu te iubesc mai mult cu fiecare zi ce trece..