Mesaje de Iertare

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Mesaje de Iertare!

Cele mai frumoase mesaje de iertare.

 

felicitariCu totii stim ca in viata e greu sa-ti recunosti vina. Cu totii gresim si fiecare la randul nostru trebuie sa iertam. Dar cel mai greu ne este tuturor sa ne cerem iertate. Uite eu am curajul macar prin intermediul literelor daca nu a vorbelor sa-mi cer iertare. Te rog sa ma ierti! Vreau sa ramanem prieteni! Conteaza foarte mult un prieten!

felicitariIartă-mă că sunt nesigură pe sentimentele tale, când nu-mi dai niciun motiv să o fac. Iartă-mă că nu am încredere că nu mă poți iubi și că nu ai nevoie de altcineva. Iartă-mă că uneori mă încăpățânez să nu-ți arăt ceea ce simt pentru tine. Iartă-mă că sunt atât de inaccesibilă uneori. Dar te iubesc atât de mult. Oh, cât te iubesc! Mă tem că te-aș putea pierde. Și știu că mă iubești. Iubirea ta este unul dintre puținele lucruri de care sunt atât de sigură. Doar că sunt obișnuită să fiu mințită și înlocuită și lăsată baltă când totul este mai frumos. Sunt obișnuită că lucrurile frumoase durează puțin. Sunt obișnuită cu nefericirea și singurătarea. Iar, dacă uneori mă comport cu tine de parcă n-aș avea încredere deloc, nu o fac fiindcă tu îmi dai motive, ci fiindcă îmi e greu să înțeleg că cineva mă iubește atât de mult, după ce am fost eu, de fiecare dată, cea care a iubit mai mult.

felicitariScuze,am grestit si te-am facut sa te superi.Te implor sa ma ierti! Iarta-ma ca nu am stiut sa te iubesc si sa te fac fericit... Cu totii stim ca in viata e greu sa-ti recunosti vina.Cu totii gresim si fiecare la randul nostru trebuie sa iertam. Dar cel mai greu ne este tuturor sa ne cerem iertate. Uite eu am curajul macar prin intermediul literelor daca nu a vorbelor sa-mi cer iertare. Te rog sa ma ierti!!! Vreau sa ramanem impreuna!!! Conteaza foarte mult sot si sotie!!! Te rog sa ma ierti ca nu stiu cum sa imi manifesc iubirea fata de tine, altfel decat sa sar pe tine si..... sa te murdaresc cu labutele!

felicitariScuze, am grestit si te-am facut sa te superi.Te implor sa ma ierti!

felicitariIarta-ma ca nu am stiut sa te iubesc si sa te fac fericit..

felicitariTe rog sa ma ierti ca nu stiu cum sa imi manifesc iubirea fata de tine, altfel decat sa sar pe tine si.. sa te murdaresc cu labutele!

felicitariIarta-ma ca te iubesc, voi face tot ceea ce pot sa te scot din sufletul meu, dar oare voi reusi? Iarta-ma ca ti-am dat sufletul meu, am crezut ca te vei bucura!

felicitariIarta-ma ca nu te am crezut Iarta-ma ca n-am crezut in saruturile Tale fermacatoare, Dar acum am realizat ce insemni Tu pentru Mine Mai da-mi o sansa Iubirea mea

felicitariAm invatat ca oricat de bun iti este un prieten, oricum el te va rani din cand in cand.. Iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta.

felicitariO sa te rog pana nu voi mai avea glas, o sa plang pana nu voi mai avea lacrimi, si o sa te iubesc pana cand voi muriiii.. Te rog, iarta-ma!

felicitariIarta-ma iubire.. ca ma pierd prin viata, ca firele de nisip prin mare. Iarta-ma ca incerc din rasputeri sa dau de tine.. dar valurile vietii ma tin inca departe de tine. Iarta-ma iubire.. dar totusi vreau sa ii multumesc vietii pentru ca mi-a oferit tot ceea ce imi doream pina acum si o rog sa ma arunce pe aceeasi insula cu firicelul meu pereche de nisip. Iarta-ma ca te astept in viata mea.. dar unicul meu scop e sa te fac fericit.

felicitariDoamna mea tu vei ramane/ In al meu suflet zdrobit/ Iti doresc doar fericire/ Insa nu cu-n alt iubit.

felicitariMi-a fost prea frica sa spun ce simt, mi-a fost prea greu sa-ti arat ca te iubesc.. acum e prea tarziu.. nu mai am cum, nu mai am cui.. daca ai putea sa ma ierti..

felicitariO orhidee rara sa-ti culeg eu nu mai stiu, Cand pentru tine-i primavara La mine-i toamna si-i tarziu.

felicitariPromit ca nu te mai chinui, ca nu te mai obosesc.. asta daca voi gasi alta modalitate de a te DEVORA!

felicitariTe-am iubit sau ai fost doar o obsesie? Am iubit o iluzie sau am iubit un inger? Ce ai fost pentru mine - speranta sau dezamagire? Chip de inger cu inima de piatra, ai putut sa iubesti? Ai putut sa dai viata unui sentiment fata de o alta persoana cand tu te iubeai numai pe tine? Sau a fost o minciuna in clipa in care imi jurai iubirea vesnica?

felicitariIubire.. dragoste.. speranta.. da stiu aceste cuvinte iti sunt cunoscute, dar sunt cunoascute doar pentru fiinta ta.. Tu zici ca iubesti! Dar poate oare un demon sa iubeasca? Am ajuns la concluzia ca demonii au fete de ingerii.. ca ingerii de fapt nu exista. Am ajus la concluzia ca iubirea adevarata e doar in basme.

felicitariTu care spui ca iubesti arata-mi iubirea, arata-mi drumul spre fericire.. nu poti, nu? As vrea sa schimb doar o zi din trecutul meu - ziua in care am crezut in ingeri si in puterea lor, ziua in care cream lumea magnifica a carui elixir era iubirea ce ti-o purtam. De-as putea intoarce timpul..