SMS-uri de Scuza-ma

Descopera mesaje de la multi ani unice.


SMS-uri de Scuza-ma

Cele mai COOL sms-uri de scuza-ma si iertare le gasesti doar aici!

 

felicitariDaca iubesti pe cineva ierti orice greseala.. daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste..

felicitariTu vrei sa tac, dar nu - nu pot - pentru ca inima-mi sopteste sa vorbesc. Si totusi.. cuvinte nu mai au sens in fata ta si singurul lucru ce mai poate razbate spre tine este iubirea mea. Ea e singura ce ma face sa plec capul spre tine. Ea e singura ce ma face sa-ti rostesc cuvintele "Te Iubesc!".. ea ma indeamna sa spun: "te chem, te astept, te doresc". Si astfel gandul ma poarta neincetat spre sufletul tau si incearca sa alunge tristetile ce se ascund in el, visand ca intr-o clipa chipul sa-ti fie inundat de bucurii, iar eu sa pot spune: "Bucuria ta este cararea ce duce catre fericirea mea, iar prezenta ta este drumul lin pe care-l recapata viata mea."

felicitariBine, recunosc cu nu stiu sa te pretuiesc, dar nu sunt o persona asa rea, haide, te rog, iarta-ma! Stiu ca sunt un om fara creier, sincer, nu era nevoi sa ma faci prost!Dar, oracat de prost as fi, TE IUBESC!Si vreau sa ma ierti! Te rog! Te rog! Iarta-ma! Promit ca de maine am sa fiu altul, am sa fiu asa cum vrei tu sa fiu, dar, mai intai, IARTA-MA!

felicitariSe spune ca este nevoie de un singur minut pt a remarca o persoana deosebita; 1 ora pt a o pretui; 1 zi pt a o indragi si a o iubi; dar iti trebuie o viata intreaga pentru a o uita.

felicitariFericirea asteapta: pe cei ce plang.. pe cei ce sufera.. pe cei ce cauta.. pe cei ce incearca.. Pt ca numai aceste persoane pot aprecia acele intamplari care au lasat un semn in viata lor.

felicitariViseaza ceea ce doresti sa visezi. Pleaca acolo unde vrei sa ajungi. Fi acolo unde vrei sa fii.

felicitariDRAGOSTEA TE FACE SA RAZI DAR TOT ASA TE FACE SA PLANGI. TE IUBESC!

felicitariAm adunat in suflet soapta vantului, pulberea stelelor, valul marii, fosnetul copacilor, picurul ploii si le-am transformat intr-un singur cuvant: iarta-ma..

felicitariIarta-ma "viata", daca m-am certat mereu cu tine si mi-am dorit sa fac doar ce am vrut eu. Iarta-ma "inima", daca nu am tinut cont de simtamintele tale si am facut ce mi-a dictat ratiunea, dar.. stiu ca pot mai mult si vreau sa realizez ceva in viata asta. Vreau sa imprastii fericire si pace in jurul meu. "Iubirea" imi ghideaza viata si ei ii cer iertare pentru ca nu stiu unde sa o caut.. dar o simt aproape. Iarta-ma si tu "IUBIREA VIETII MELE" ca intirzii sa apar in viata ta, dar INSISTA si poate vei da de mine pina la urma..