Urări de La Mulți Ani

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Trimite Urari De La Multi Ani!

Inspira-te cu cele mai speciale urari de la multi ani. Trimite-i persoane-i dragi o felicitare cu ziua de nastere.

 

felicitariDeterminata. Practica. Spirituala. Generoasa. Inteligenta. Senzuala. Intotdeauna calma. Asa iti doresc sa ramai si peste 100 de ani! La multi ani draga mea prietena!

felicitariSunt atat de norocos ca am o relatie de prietenie atat de frumoasa si pretioasa cu un om atat de minunat ca tine. La multi ani!

felicitariPoate ca nu voi fi capabil astazi sa-ti ofer cel mai perfect cadou, dar toate gandurile si urarile mele sunt indreptate catre tine. La multi ani!

felicitariIti doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina realitate , iar ceea ce e impecabil in gandul tau sa completeze acele vise! La multi anisori!


felicitariFelicitari! Iti doresc sa nu-ti lipseasca nimic din ceea ce te face fericita, te imbratisez cu toata dragostea. La multi ani!felicitariFie ca incepand cu aceasta zi speciala sperantele tale sa se implineasca, florile sa iti zambeasca si fericirea sa te insoteasca! La multi ani!felicitariFie ca toate implinirile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi cat mai frumoasa alaturi de cei dragi. La multi ani!felicitariAm mai auzit povesti frumoase, am intalnit, am ascultat si am inteles iubiri incredibile. Dar pana acum, n-am reusit sa intalnesc o dragoste mai interesanta, speciala si nemuritoare, precum cea pe care o traim noi. Astazi, e ziua ta de nastere, e ziua omului care m-a convins ca merita sa am incredere in ceea ce e mai bun pe lume. Nu stiu cum sa-ti multumesc pentru asta. Poate spunandu-ti, pur si simplu, "TE IUBESC", iar tu sa-ti iai de aici toata energia unei relatii pe care eu, una, o consider perfecta. La multi ani superbi, la multi ani creativi, la multi ani sanatosi, dragostea mea!felicitariIti doresc ca ziua ta sa fie la fel de speciala ca si tine. La multi ani! Sa fii fericita si frumoasa ca o zi de primavara, iar norocul sa te insoteasca mereu. La multi ani!felicitariDragul meu amic, si uite ca a si venit ziua ta, o zi splendida cu soare stralucitor si luminos, o zi in care fericirea si iubirea iti vor bate la usa cat de curand posibil. Iti urez numai bucurii in toate realizarile tale, sa ai parte de mii de surprize placute in fiecare zi din viata ta, sa traiesti multi ani de acum inainte si sa iti vezi nepotii, stranepotii care sa-ti umple inima de entuziasm. Imi doresc sa ramanem tot atat de buni amici ca si acum, sa ne bucuram impreuna de clipele frumoase de neuitat si sa depanam cele mai frumoase amintiri in noptile cu luna plina. Un mare la multi ani plin cu stima si respect. Cu multa iubire, a ta amica pe veci.

felicitariZile senine si fericire alaturi de cei dragi, sanatate si cat mai multe visuri implinite! La multi ani!

felicitariUn mare La Multi Ani pentru persoana care a fost mereu langa mine! Nu stiu unde as fi fost fara tine si nici nu vreau sa ma gandesc. Astazi e ziua ta asa ca hai sa o facem de neuitat! 


felicitariIn aceasta zi primesti multe urari. Eu iti urez putin dar din inima, putin noroc atunci cand ai nevoie de el, prieteni putini dar adevarati, putina dragoste dar intensa, iar in ce priveste banii, cat mai multi. La Multi Ani!


felicitariDe ziua ta de nastere iti doresc sanatate si noroc. Fiecare zi sa inceapa cu o bucurie, fiecare clipa sa iti aduca implinire. La multi ani!