Au fost felicitati
 • Pentru cea mai buna surioara

  Pentru cea mai buna surioara

  (vezi mai departe)
  2021-02-23

  Pentru: Miruna

 • La multi ani, prieteno!!!

  La multi ani, prieteno!!!

  (vezi mai departe)
  2021-02-23

  Pentru: Anastasia

 • Te iubeeeeesc la nebunie!

  Te iubeeeeesc la nebunie!

  (vezi mai departe)
  2021-02-23

  Pentru: George


 • Felicitari de dragoste new
 • Prefer să te pictez zilele cu vise, iar nopțile cu dorințe.

  Prefer să te pictez zilele cu vise, iar ..

  Îmi place să mă uit la tine atunci cînd nu mă vezi și să-mi bucur ochii cu figura ta. Să-ți ascult tăcerea făcându-mi respirația mută.. (vezi mai departe)

  Adăugat de: Beniamin


 •  

   

   

   

  Cel mai frumos mesaj de dragoste

   

  Page 1 of 8 1 2 3 4 5 6 7 8


  As vrea sa iubesc marea, dar marea nu iubeste,As vrea sa iubescpamantul, dar pamantul e rece si plin de intunericAs vrea sa iubescoamenii, dar oamenii sunt rai...As vrea sa te iubesc pe tine dar nustiu daca ma iubestiDar totusi am sa iubesc tot ce e mai bun din mare,pamant si oameniIar din tine am sa iubesc totul pentru ca ai fost sivei ramane marea mea iubire.

   


  Tu ai fost si vei fi iubirea mea. Din clipa-n care te-am vazut mi-amspus ca tu esti cea pe care o asteptam de mult timp. Am facut totposibilul sa ajung la inima ta dar.. se pare ca tu nu m-ai lasat celputin la inceput. Atunci in mintea mea totul era confuz "Oare chiar iubeam ?", dar oare ce inseamna sa iubesti ? Era oare acel sentimentcare te facea sa te simti parca tu conduci intreaga lume, cred ca astae pentru ca pentru prima data in viata ma simt in al noualea cerdragostea mea, Te Iubesc, Te Iubesc nu ma refuza. Din clipa-n carete-am vazut atat de mult mi-ai placut, ochii tai m-au chemat. Teiubesc, esti viata mea!

   


  Iubirea ta imi da viata. Te iubesc si asta ma face sa fiu mai buna,mai frumoasa, mai intelegatoare, dar iubirea ta pentru mine ma face safiu cea mai buna, cea mai frumoasa, cea mai intelegatoare. "Te iubesc"e putin spus. "Te ador" parca se apropie de ceea ce simt eu pentrutine. Eu te iubesc mai mult decat te iubesc, te ador mai mult decat teador, te ador mai mult decat ieri si mai putin decat maine. Privirea taimi da aer, existenta ta ma face sa fiu constienta de existenta mea.

     Cat de mult te iubesc nu vei sti niciodata. Totusi, pentru a da odimensiune infinitului iti pot spune ca 59 de secunde din fiecare minutde-al meu inima mea bate pentru tine. E mult sau e putin ? ...cand veisti raspunsul se va risipi si misterul!

     Poate ca ochii mei nu au luminat indeajuns zarea ta, poate ca zambetulmeu senin nu a inseninat indeajuns fata ta, poate ca am fost doar unstrop din roua diminetii, care a cazut in fantana vietii tale, poate caam fost doar o stea, in inaltul cerului inimii tale, dar poate ca TE-AMIUBIT, si TE IUBESC!

     Cateodata ma trezesc in mijlocul noptii, tremurand de frica,simtindu-ma singur, fara speranta, deoarece ma gandesc cum ar fi ca tusa nu fi langa mine. Iar apoi ma intreb daca stii intr-adevar cat demult insemni pentru mine, cat de incredibila cred ca esti. Eu cred catu esti o parte din emotiile, din sentimentele mele, esti motivulpentru care eu traiesc. Te doresc asa cum desertul doreste apa, asa cumflorile iubesc pamantul, asa cum pasarile iubesc cerul. Traiesc printine, iar tu prin iubirea mea. TE IUBESC!

     Dragostea inseamna sa respiri, sa speri, sa ierti.. sa iubesti. Dacaas fi un nor as sta tot timpul deasupra ta, daca ai fi pamant eu as fiapa, daca ai fi "rautatea", eu as fi puritatea. Te iubesc foarte multsi cred ca fara tine nu as mai putea trai in aceasta lume, care m-is-ar parea ca ziua fara soare sau noaptea fara stele.

     Ti-am scris o scrisoare cu picaturi de ploaie iar cu vantul ti-amsoptit-o. Am chemat vantul si i-am spus sa te mangaie; am adus pasarilesi le-am pus sa-ti cante. Am inflorit copacii pentru tine si am topitzapada. Iubitule, daca inca nu ti-ai dat seama, sa stii ca eu suntprimavara si, si... Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc!"
"Cand seara se lasa si toate zgomotele au "adormit", tacereafermecatoare a noptii te va face a-mi acorda putin din timpul tau,pentru a da atentie micutelor mele randuri. De fiecare data adorm cutine in gand, ma scol cu tine-n gand, mananc cu tine in gand.Dumnezeule! Ce se intampla cu mine?! Oare asta inseamna sa iubesti cuadevarat?!... Daca ai sti ce greu imi este fara tine, poate ca intr-ozi, voi putea sa iti rostesc aceste cuvinte in fata... Acum in inimamea este un loc aparte pentru tine, un loc pe care ai reusit sa-lcuceresti si sa-l stapanesti... Astazi cand tu, rezemata, vei citiaceste randuri; eu ma voi gandi, imi voi imagina cum ar fi fost sa fimimpreuna. Nu vreau sa-ti spun decat ca imi este foarte greu sa trecpeste zilele astea cand toata lumea va fi impreuna si noi, nu..

     Din toate lacrimile care au curs candva, au crescut trandafiri, dincare in fiecare zi am cules cate unul. Si in fiecare zi mi-am adusaminte de "spinii" pe care acestia ii aveau. Dar la vederea frumusetiilor, am uitat de fiecare data... Am cules pentru prima oara untrandafir alb, pe care spinii nu-l uratisera inca si puritatea lui s-aoglindit in viata mea... Am cules apoi un trandafir rosu, fara de caregradina mea n-ar mai fi ramas aceeasi. Atunci am inteles ce inseamna"iubirea" si tot atunci... l-am intalnit pe "el"... Fara sa vreau, amsimtit cel de-al treilea trandafir; ale sale petale galbene, cum sescuturau una cate una in mana-mi cazuta in cautarea dragostei "lui"zadarnice... Am simtit cum trandafirul cu petale transparente sescutura, iar fiecare petala cadea una cate una, ca fiind lacrimilemele... Am cautat in zadar sa gasesc in imensa "gradina" orice alttrandafir, pentru ca toti se uscasera. Atunci am cules fara sa vreau,pe ultimul, acela violet, care inca nu se ofilise. Doar o petalaaruncata, a alunecat grabita pentru a pecetlui despartirea noastra...Acum "gradina" este goala si vantul "alearga" de la un capat la altulpentru a da fila cu fila viata mea si pentru a "matura" petalelecazute..

   

  Page 1 of 8 1 2 3 4 5 6 7 8

   

   

   


  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Meniul mesajelor