Au fost felicitati
 • 2018-02-15

  Pentru: Tommy.c

 • 2018-02-15

  Pentru: Tommy.c

 • Dragostea mea

  Dragostea mea

  (vezi mai departe)
  2018-02-15

  Pentru: Tommy.c

 • Pt iubirea mea Tommy

  Pt iubirea mea Tommy

  (vezi mai departe)
  2018-02-14

  Pentru: Tommy

 • 2018-02-14

  Pentru: Tommy


 • Raspandeste

   

   

  Felicitari de ziua de nastere pentru prietena, Felicitari de ziua de nastere pentru iubit, Felicitari de ziua de nastere pentru ea, Felicitari cu ziua de nastere, Felicitari de zi de nastere, Felicitari pentru ziua de nastere, Felicitari de la multi ani.

  Felicitari de la multi ani, Felicitari de zi de nastere, Felicitari cu ziua de nastere, Felicitari pentru ziua de nastere!

   

  Page 1 of 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

  Ne face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani! 


  Anii trec și-așa mereu vor trece,
  Dar nimic nu este în zadar,
  Fiecare clipă o petrecem
  Rupând filele ușor din calendar.
  Când ajungi  încet la o etate,
  Viața-ți amintești cum a trecut,
  Are totul mare-nsemnătate
  Chiar de nu-i așa cum tu ai vrut.
  Cea mai mare realizare-a vieții,
  Sunt copiii buni și iubitori
  Bucuria o-nmulțesc nepoții
  Ce sunt harnici, bravi și silitori.
  Și prietenii, ce au rămas o mână,
  Dar mereu la bine și la rău
  O urare astăzi vin să spună:
  Să vă aibă-n pază Dumnezeu!
  Să fiți fericită-ntreaga viață,
  Cu cei scumpi alaturi la un loc,
  Orice zi, trăită cu dulceață,
  Sănătate multă și noroc.
  Să simțiți și-acum încă iubirea,
  Vă urăm gând vesel și curat
  Să trăiți cât mai senine zile,
  Și să fiți cu sufletu-mpăcat!


  Iti doresc sa ai parte de dragoste adevarata ca si la Romeo si Julieta, cu prieteni adevarati ca si Sherlok Holmes si Doctor Watson, cu dusmani ca si Tom si Jerry si in in general sa ai o viata ca in filme , romane si povesti!


  Acum că deja este ora 12 de noapte, te pot felicita si eu. Îți doresc ca de fiecare dată cînd va bate clopotul la ora 12 de noapte, să ai deja realizate planurile tale pe ziua trecută și să găsești mereu puteri pentru ziua care tocmai va începe să îți realizezi dorințele și visele tale! La mulți ani!


  Stiu deja ca toti de dimineata ti-au urat sanatate, bucurii, realizari pe plan profesional, la studii, dragoste sincera, prieteni adevarati, emotii pozitive si numai cele bune. Eu insa iti doresc numai un singur lucru – ca toate cele dorite de predecesorii mei sa se implineasca! La multi, multi ani!


  In aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani si la multi bani!


  La multi ani! Eu iti doresc iubire. O viata minunata si multa fericire, sa nu plangi niciodata, sa nu stii de necaz. sSa fii mereu frumoasa si dulce,  sa nu cunosti durerea si nici amaraciunea. Sa ii respecti pe toti, sa te respecte lumea. Familia sa-ti fie frumoasa si unita. Sa nu ai vreun motiv sa fii nemultumita. Sa-ti fie portofelul mereu umplut cu bani, iar eu te las zambindu-ti un sincer LA MULTI ANI!


  Iti doresc ca anii ce-i implinesti astazi sa-ti aduca stralucirea si frumusetea stelelor, intelepciunea si puterea zeilor, dorinta de a iubi si de accepta sa fii iubit si tot ce are lumea asta mai bun in ea! Si de-ar fi ca zeii sa-mi indeplineasca dorintele iti mai doresc “ tinerete fara batrinete si viata fara de moarte!” Multi ani fericiti!


  Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani!!!


  O zi de nastere este facuta dintr-un milion de clipe, iar in fiecare clipa sta promisiunea implinirii viselor si planurilor tale speciale... Azi e ziua ta, e o aniversare, singura zi din an in care il eclipsezi pe Soare!

   

  Page 1 of 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

   


   

  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Meniu
  Advertising