Au fost felicitati
 • Pentru cea mai buna surioara

  Pentru cea mai buna surioara

  (vezi mai departe)
 • 2021-02-23

  Pentru: Miruna

 • La multi ani, prieteno!!!

  La multi ani, prieteno!!!

  (vezi mai departe)
 • 2021-02-23

  Pentru: Anastasia

 • Te iubeeeeesc la nebunie!

  Te iubeeeeesc la nebunie!

  (vezi mai departe)
 • 2021-02-23

  Pentru: George


  Felicitari de dragoste new
 • Prefer să te pictez zilele cu vise, iar nopțile cu dorințe.

  Prefer să te pictez zilele cu vise, iar ..

  Îmi place să mă uit la tine atunci cînd nu mă vezi și să-mi bucur ochii cu figura ta. Să-ți ascult tăcerea făcându-mi respirația mută.. (vezi mai departe)

  Adăugat de: Beniamin


 •  

   

  Felicitari de ziua de nastere pentru prietena, Felicitari de ziua de nastere pentru iubit, Felicitari de ziua de nastere pentru ea, Felicitari cu ziua de nastere, Felicitari de zi de nastere, Felicitari pentru ziua de nastere, Felicitari de la multi ani.

  Felicitari de la multi ani, Felicitari de zi de nastere, Felicitari cu ziua de nastere, Felicitari pentru ziua de nastere!

   

  Page 1 of 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

  Sa fii la fel de liber ca vantul, la fel de sclipitor ca soarele, la fel de fericit ca florile, la fel de pasional ca furtunile. Sa fii orice, sa fii oricum, numai sa fii langa mine mereu. Azi e ziua mea preferata, ziua in care cerul mi-a trimis ingerul sa-mi fie alaturi pe pamant. Iti multumesc iubire! La multi ani!

  Iti urez ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese. La multi ani, sanatate si multe realizari! 


   

  Iti doresc sa-l gasesti daca-l cauti, sa-l recunosti daca-l vezi, sa ai norocul sa-l ai si inteligenta sa-l pastrezi. La Multi Ani! 


   

  Un ingeras sa te pazeasca,
O imbratisare sa te incalzeasca,
Un zambet sa te faca fericita,
O inima sa te faca iubita..
La multi ani!

   

  La multi ani, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. Sa ai parte doar de momente si clipe de neuitat, sa obtii ceea ce iti doresti cu adevarat caci doar aceasta este singura cale spre implinire, realizare si fericire!

   

  La multi ani cu iubire si credinta, lumina divina a Domnului sa fie cu tine la bine si la greu!

   

  La multi ani, frumosi, sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi tie, iti dorim din inima! 


  Sa ai o zi presarata cu zambete si infrumusetata de oameni care tin la tine! Fie ca toate gandurile bune sa devina realitate, visele sa se materializeze, prietenii adevarati sa ramina mereu aproape, iar dragostea sa fie cea pentru care merita sa traiesti o viata, o imbratisare virtuala si La Multi Ani!

   

  Astazi e o zi deosebita pentru tine, pasesti pe o noua treapta a vietii. Eu iti doresc sa mergi vrednic pe drumul vietii, sa ai parte de noroc, sanatate si dragoste. 


   

  Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata.. La multi ani! 


   

  Iubire, fericire, sanatate, liniste, cadouri multe, veselie in fiecare zi, noroc si tot ce ti-ai mai putea tu dori. De astea sa ai parte cu ocazia zilei tale de nastere! Te iubesc! La multi ani! 


   

  Astazi iti uram o zi plina de fericire, liniste si momente de neuitat. Sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate. Fie ca ce e mai bun sa vina de acum incolo! La multi ani! 


   

  Felicitari cu ziua de nastere! Lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie.. iarta.. zambeste.. exprima-te.. relaxeaza-te.. respira profund.. iubeste! Fie ca gandurile bune sa-ti devina realitate, visele sa ti se materializeze, prietenii adevarati sa-ti ramana mereu aproape, iar dragostea sa-ti fie cea pentru care merita sa traiesti o viata, o imbratisare virtuala si La Multi Ani! 

   

   

  Page 1 of 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

   


   

  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Meniul mesajelor