Au fost felicitati
 • Pentru cea mai buna surioara

  Pentru cea mai buna surioara

  (vezi mai departe)
 • 2021-02-23

  Pentru: Miruna

 • La multi ani, prieteno!!!

  La multi ani, prieteno!!!

  (vezi mai departe)
 • 2021-02-23

  Pentru: Anastasia

 • Te iubeeeeesc la nebunie!

  Te iubeeeeesc la nebunie!

  (vezi mai departe)
 • 2021-02-23

  Pentru: George


  Felicitari de dragoste new
 • Prefer să te pictez zilele cu vise, iar nopțile cu dorințe.

  Prefer să te pictez zilele cu vise, iar ..

  Îmi place să mă uit la tine atunci cînd nu mă vezi și să-mi bucur ochii cu figura ta. Să-ți ascult tăcerea făcându-mi respirația mută.. (vezi mai departe)

  Adăugat de: Beniamin


 •  

   

   

   

  La multi ani de ziua ta, felicitari - La multi ani!

  La multi ani de ziua ta, felicitari - La multi ani!

   

  Page 1 of 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

  Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creaza in fiecare zi o capodopera, folosind toate culorile vietii, iar in timp ce scrii, zambeste! La multi ani! 


  Sa primesti flori de ziua ta! Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani! 


   

  O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani!

   

  
Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi si tot asa! La multi ani! 


   

  Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anul nu o sa mai am ce sa-ti doresc. La multi ani! 


   

  Iata ca a venit si ziua aceasta cand fiecare gusta din placerea majoratului. Vreau sa-ti urez tot ceea ce e mai bun la inceputul acestei noi etape din viata. Sa radiezi mereu oricand si oriunde, caci nimeni nu ti se poate opune si totul se afla in mainile tale. Prieteni sa-ti fie Fericirea, Sanatatea si Dragostea din partea celor apropiati. Nu uita ca noi nu te vom lasa niciodata in singuratate, iar o bucata din mine mereu iti va fi alaturi! Fii fericita micuta mea, La Multi Ani!

   

  
A mai trecut un an. Inca o floare apare in gradina vietii tale.Sper ca
ea sa fie un trandafir incantator si fara spini. Sper sa iti aduca zambetul pe
buze, sa-ti aline tristetea si grijile si cand te vei uita la ea sa simti ca
esti inconjurat de persoane care te iubesc.Fie ca acest an sa fie plin de
impliniri, fericire, sanatate si multa multa dragoste si intelegere, iar
norocul sa te urmeze oriunde. La multi ani! Sa ai o zi frumoasa! 


  Ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a daruit o mama atat de buna, o prietena si sotie nepretuita . Il rugam sa ne ajute sa putem trai alaturi de tine inca multi multi ani de acum inainte. La multi ani! 


   

  La aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana, iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani!

   

  
Tu crezi ca esti ceva deosebit pentru ca e aniversarea ta? Ah, pe naiba! Tu esti in fiecare zi ceva deosebit.. La multi ani! 


   

  Fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare. La multi ani! 


   

  De ziua ta iti doresc darzenie ca sa poti infrunta orice obstacol, curaj si rabdare sa poti sa-ti amplinesti visurile si multa dragoste sa te poti bucura de ele.. La multi ani!

   

   

  Page 1 of 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

   

   

  La multi ani de ziua ta, felicitari - La multi ani!


  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Meniul mesajelor