Au fost felicitati
 • 2018-02-15

  Pentru: Tommy.c

 • 2018-02-15

  Pentru: Tommy.c

 • Dragostea mea

  Dragostea mea

  (vezi mai departe)
  2018-02-15

  Pentru: Tommy.c

 • Pt iubirea mea Tommy

  Pt iubirea mea Tommy

  (vezi mai departe)
  2018-02-14

  Pentru: Tommy

 • 2018-02-14

  Pentru: Tommy


 • Raspandeste

   

   

  Mesaje de ziua de nastere, Mesaje de zi de nastere, Mesaje pentru ziua de nastere, Mesaje de zi de nastere pentru prietena/prieten, Mesaje de ziua de nastere pentru sora, Mesaje de ziua de nastere pentru ea/el, Mesaje cu ziua de nastere, Mesaje de la multi ani, Mesaje de la multi ani pentru ea/el.

  Mesaje de ziua de nastere, Mesaje cu ziua de nastere, Mesaje de zi de nastere, Mesaje pentru ziua de nastere, Mesaje de la multi ani.

   

  Page 1 of 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

  Sa fii plin de admiratie si departe de orice invidie; sa te inveselesti in mare masura de binele altora; sa iubesti cu o asemenea generozitate a inimii incat dragostea ta sa fie o posesiune draga in absenta rautatii; acestea sunt daruri ale soartei, daruri pe care banii nu le pot cumpara. Happy birthday


  Lovite-ar cu putere cele mai mari bucurii.Crapa-s-ar butoiul cu sanatate deasupra ta. Impiedica-te-ai de sacul cu bani. Bate-te-ar norocu’ sa te bata. LA MULTI ANI!


  Scum prieten (frate)... te felicit cu drag de ziua ta de nastere! Iti urez ca in casa ta sa se mute norocul, ca dragostea sa fie cu tine mereu si zi de zi sa devii mai puternic si mai bogat. Deasemenea iti urez ca zambetul sa nu-ti dispara niciodata de pe buze, cu el sa luminezi ziua oricarei persoane. Fie ca totul in toate sa iti reuseasca si in drumul tau sa porti doar victorii! La multi ani!!!


  Lucrurile mici pe care le facem si le spunem au mare importanta in timp ce noi ne urmam calea. Un gest frumos poate sa ia povara umerilor obositi pe drum. O vorba buna poate indulci inima precum o ploaie de vara peste florile insetate. Cata bucurie tasneste deodata din lucrurile mici si simple, deci simplu dar din suflet "LA MULTI ANI!”


  Stii ca prietenii sunt importanti in viata noastra….uneori, poate cei mai importanti..de aceea vreau sa cred ca prietenia noastra valoreaza mai mult decat orice alte lucruri scumpe din aceasta lume…pentru ca eu te iubesc mult iti spun si in acest an "LA MULTI ANI!” si sper sa mai apuc sa iti zic si in urmatorii ani….Succes in viata!


  Te iubesc  foarte mult si iti doresc  ca aceasta varsta sa-ti aduca ceea ce varsta trecuta nu ti-a adus: 1. Sanatate. 2. Dragoste. 3. Respect, astea 3 la un loc iti aduc Fericirea. Multi ani!


  Nu fi surprins daca te trezesti cu o sclipire in ochii tai, o aroma in dormitorul tau, un zambet pe buze si un gand fericit in mintea ta. Asta se intampla cu toti in ziua lor de nastere. Iti doresc o viata fericita si numai vise implinite. La multi ani!!!


  Iti doresc putere, curaj si perseverenta, ca fiecare in spatele tau sa fie ca dupa un perete.
  Iti urez ca sa nu cunosti supararea si tristetea, in tine fiind mereu speranta vie.
  Iti doresc ca orice drum din viata ta sa fie cat mai scurt si neted, pentru ca sa atingi succesul si sa-l pastrezi.
  Si in final iti urez sa fii increzut in tine si norocos, ca in toate ce incepi cu bun sfarsit sa termini.
  La multi ani!!!


  Pentru tine,  prietenă dragă,
    Învață să fii fericită în propria ta lume, în lumea actuală, în cea în care te trezești în fiecare dimineață, fără să ții cont de durerea cauzată de cei din jurul tău. Ei sunt doar niște pioni în jocul ăsta mare numit viață. Mulțumește-le! Te-au ajutat să  evoluezi , să te maturizezi , să fii mai puternică.
    Dă voie tuturor să între în viața ta! Oricum nimeni și nimic nu poate să mai frânga o inima deja frântă.
  Nu-ți fie teamă să ridici capul din pământ și să îți deschizi  inima!
    Lasă durerea din tine să ardă și împrăștie cenușa peste mări și țări, trage aer adânc în piept și pornește în căutarea noului tău suflet.
    Trăiește-ți viața!
    Trăiește-ți visele fără frică!
  Iubirea nu poate veni dacă tu o aștepți cu tristețe.
    Și ce dacă doare?
    Și ce dacă ai ajuns la pământ de atâtea ori?
    Viața e numai una! De câte ori cobori, de atâtea ori te ridici și mai sus.
    Tot timpul trebuie să alegem , toți dintre noi. Acum alege dintre lucrurile pe care le ai și valorează-le, bucură-te la maxim de ele, iar mai târziu va  veni  timpul și pentru celelalte!
    La mulți ani, prietenă dragă!


  Un ingeras sa te pazeasca,
  O imbratisare sa te incalzeasca,
  Un zambet sa te faca fericita,
  O inima sa te faca iubita...
  LA MULTI ANI!!!


  La majoratul tau de 18 ani iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. LA MULTI ANI!


  La multi ani, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. Sa ai parte doar de momente si clipe de neuitat, sa obtii ceea ce iti doresti cu adevarat caci doar aceasta este singura cale spre implinire, realizare si fericire!!!

   

  Page 1 of 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

   

   

  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Meniu
  Advertising