Mesaje frumoase de dor - Cuvinte de dot

Descopera topul celor mai speciale mesaje, cum ar fi: mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, felicitari de ziua de nastere.

Mesaje frumoase de dor, Cuvinte de dor frumoase, Cele mai speciale mesaje frumoase de dor

Mesaje frumoase de dor, Cuvinte frumoase de dor

 

Page 1 of 5 1 2 3 4 5


mesaje de dorDor, dorinta, teama, pasiune, daruire, intelegere, acceptare, o lume de sentimente, in doua cuvinte: te iubesc!


mesaje de dorEsti mereu in mintea si sufletul meu. Mi-e dor de tine!


mesaje de dorFara tine orice zi din viata mea este ploioasa. Mi-e dor de tine!


mesaje de dorPoate e o distanta mare intre trupuri, dar inimile noastre sunt una langa alta.


mesaje de dorDaca viata ta ar depinde de dragostea pe care ti-o port, ai fi nemuritoare. Mie dor de tine!


mesaje de dorUneori am nevoie de dragoste, alteori de singuratate, uneori de zi, alteori de noapte, uneori de frig, alteori de caldura, dar intotdeauna am nevoie de tine. Mi-e dor.


mesaje de dorDistanta ma omoara. Ma omoara gandul ca vreau sa te strang in brate si nu pot. Gandul ca oricand o fata mi te poate lua. Gandul ca vreau sa adorm in bratele tale si nu pot. Gandul ca nu esti aici sa ma tii in brate si sa imi soptesti ca ma iubesti. Dar singurul gand care ma incalzeste este faptul ca iubirea noastra e mai presus decat kilometrii dintre noi.


mesaje de dorPoti pastra un secret? Sa nu mai spui nimanui.. promiti? Chiar trebuie sa iti spun ceva important! Mi-e dor de tine!


mesaje de dorAstept cu nerabdare clipa cand o sa ma pierd in bratele tale si tarziu in noapte, sa mi se implineasca visul de iubire. In soaptele tale vreau sa ma cufund si sa adorm intr-un dulce sarut. Mi-e atat de dor de tine si de imbratisarea ta! Te iubesc cum n-am mai iubit pana acum!


mesaje de dorTu esti singura fiinta din lumea asta care ma iubeste asa cum imi doresc eu sa fiu iubita: uneori cu pasiune, alteori cu tandrete.. Mi-e dor de tine.


mesaje de dorPrivirea ta ma rascoleste, vocea ta imi mangaie sufletul, felul in care te misti ma face sa imi pierd controlul. Tu m-ai readus la viata si m-ai facut sa ma simt viu. De aceea nu pot trai fara tine. Imi lipsesti atat de mult.


mesaje de dorMi-e dor de tine. De buzele tale senzuale.. Vreau sa te am aproape, sa te strang in brate, sa te sarut. Sa ne contopim amandoi intr-un sarut pasional. Sa ne imbatam cu dragostea ce ne imbratiseaza, te iubesc.


mesaje de dorEsti prea departe ca sa te pot vedea, prea departe ca sa te pot atinge, si totusi atat de aproape de inima mea.. de visele si sperantele mele.. Mi-e nespus de dor de tine si numar orele pana cand buzele noastre se vor intalni din nou.. Te iubesc.


mesaje de dorTe am si te doresc, te sarut si mai vreau sa te sarut, te ating si mi se pare un vis, te strig si imi soptesti vorbe de iubire, iti aud respiratia si iti admir chipul atat de dragalas. Te iubesc! Mi-e dor.


mesaje de dorMa gandesc mereu la timpul petrecut impreuna si la cat de trist pot fi cand nu te am alaturi. Mi-e dor de tine si de povestea noastra de iubire!

 

Page 1 of 5 1 2 3 4 5

 

 

 

Mesaje frumoase de dor, Cuvinte frumoase de dor