Au fost felicitati
 • 2020-04-02

  Pentru: Fata Cu Ochii Albastrii

 • 2019-11-20

  Pentru: Alex

 • iubitu meu ❤

  iubitu meu ❤

  (vezi mai departe)
  2019-11-20

  Pentru: Babet Alexandru


 • Felicitari de dragoste new
 • te iubesc

  te iubesc

  inimioara mea bate fara pauze si tu fiind departe sper sa nu uiti cât de dor imi este de ochii tai ,de chipul tău si de tine ;va trece u.. (vezi mai departe)

  Adăugat de: ana


 •  

   

   

   

   

  Page 1 of 4 1 2 3 4


  O singura data pe an e Pastele. O zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara si al tau! Paste fericit!


  Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca. Hristos a Inviat!


  Iepuroiul nu mai vine, ca nu prea se simte bine. A aflat din Parlament ca e criza in buget. Asa ca s-a imbatat ca sa nu fie crizat! PASTE FERICIT!


  Sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a Inviat!


  E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit!


  Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa-ti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire!


  \Hristos a inviat! Sarbatoarea Invierii Domnului si a intregului univers, binecuvantata de Lumina Sfanta, sa aduca in cosuletul Iepurasului zglobiu bunul augur, sentimente calde, bogatie sufleteasca, si bunastare de toate felurile intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac pufos si delicios precum veselia si voia buna!


  Fie ca sfintele sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa imbelsugata. Fie ca invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubirea in suflet. Hristos a inviat!


  Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre.. Paste fericit!


  Lumina din Noaptea Sfanta sa va inalte sufletele si sa le umple de bucuria implinirilor. Iepurasul sa va calauzeasca pasii si sa va aduca multa fericire, sanatate si ganduri frumoase. Calde urari de belsug si implinirea tuturor dorintelor. Paste Fericit!

   
  Page 1 of 4 1 2 3 4

   

   

   

  SMS de Paste, SMS de Paste frumoase, SMS de Paste speciale


  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Mesaje de felicitare