Felicitari de nunta

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Felicitari de nunta!

Colectia celor mai deosebite felicitari de nunta.

 

felicitariTinerilor Însurăţei Scumpii nostri, Astazi, in sfirsit ati devenit o familie!!! Va uneste o melodie, o lacrima, un zimbet, insasi o intreaga poveste de dragoste. Sentimentul acesta sacru ocupa in sufletele voastre cel mai mare dar de Sus, pentru care traiti. In lumea aceasta grea, voi ati fost acei care ati mers increzut, ati zimbit si ati ajuns pina aici, pina la altarul fericirii. Bucurati-va de fiecare dimineata admirata impreuna, fiecare noapte adormita alaturi, si de orice privire suava, ce doar va sopteste un sincer”TE IUBESC”. Sunt cele mai simple lucruri, dar cele mai dorite si scumpe. Ati crescut din dragoste doar datorita parintilor. Mamicile v-au purtat sub inima, iar taticii v-au ocrotit fiind alaturi. Multumiti-le pentru simplul fapt ca v-au daruit posibilitatea sa priviti lumea mare si luminoasa. Va doresc din tot sufletul sa aveti parte de cel mai mare cadou de la Dumnezeu-fericirea. Doar un zimbet e de ajuns, ca lucrurile sa mearga bine. Sa aveti rabdare unul cu altul. Intelegere si suparare pe rind. Ramineti mereu alaturi. Si nu cedati in fata micilor probleme, care nu inseamna nimic, pe linga ceea ce ati construit voi cu atita sinceritate si iubire.

felicitari Dragostea si viata sunt o poveste cu drumuri incalcite pentru ca dragostea e cea care daruieste viata! Dragostea nu numai ca e o clipa din vesnicie, ea nu are limite si e vesnica si cand drumurile se intersecteaza, doriti sa pastrati clipa pentru totdeauna! Va dorim ca aceasta clipa sa va apartina! Casa de piatra!

felicitari Se spune ca fericirea este ultima statie a vietii, se spune ca aceasta e de fapt un inceput al calatoriei. Va uram "Drum bun”!

felicitari Umar la umar, mana in mana, inima langa inima – va uram asa sa va fie pana la capatul zilelor!

felicitari Broderia a fost pornita. Aici e începutul - o revărsare de flori şi clopote, de verighete şi panglici. Acum luăm primele fire de fericire şi le coasem la locul lor. Nu există model de urmat. Timpul vă va da fire de mătase şi bumbac de toate culorile, fire de aur şi argint, noduri de întuneric. Trebuie să le primiţi pe toate şi împreună să ţeseţi din ele o minune, o forţă, o frumuseţe numai a voastră.

felicitari Nunta e un basm de mătase si glazură, de flori şi şampanie. Un vârtej de sărbătoare în jurul unui cuib tăcut unde doi oameni stau singuri, dar mai înţelepţi decât credem. Căci ei ştiu că rochia va fi pusa de o parte, tortul tăiat, trandafirii se vor ofili, urmele petrecerii se vor şterge. Vor mai exista flori şi prăjituri in această căsnicie, dar toate vor fi doar un crâmpei din trăinicia ei. Micile nelinişti, marile necazuri, măruntele supărări, vor veni şi vor trece şi vă vor învăţa dăruirea, curajul şi încrederea din care vă veţi construi o viaţă.

felicitari O nuntă nu înseamnă doar flori, sunet de clopote, lumânări, muzica sau dantelă. Nu este nevoie de o mare de oaspeţi sau pavilioane luxoase. E nevoie ca doi oameni să îndrăznească să lase o viaţă şi să înceapă alta încrezători în răbdarea, iubirea şi puterea de a rezista încercărilor anilor. Astfel de oameni sunteţi voi doi. Vă urez multa fericire împreună!

felicitari Nici o funie, nici un lanţ nu poate fereca la fel de solid, nu poate lega la fel de strâns, cum o face iubirea cu un singur fir. Ea v-a unit in aceasta zi sfânta si v-a făcut fericiţi pentru tot restul vieţilor voastre. Felicitări!

felicitari Căsătoria este o binecuvântare de care vă veţi bucura de-a lungul vieţii. Vă oferă multe bucurii, multă plăcere şi armonie în viaţa voastră ca soţ şi soţie. Fie ca mariajul vostru să fie ţesut numai cu fericire, veşti bune şi fie ca dragostea voastră să fie eternă.

felicitari Căsătoria este un legământ sfânt, Iubirea - o dăruire reciprocă şi necondiţionată, Căsnicia - o binecuvântare dată de Dumnezeu. Când viaţa o să vă ofere zile furtunoase, fiecare sa-i ofere celuilalt înţelegere, îngăduinţă şi multă dragoste. Doar aşa veţi avea parte de o viaţă de familie plină de fericire şi multe împliniri sufleteşti!