Felicitari cu Anul Nou

Descopera topul celor mai speciale mesaje, cum ar fi: mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, felicitari de ziua de nastere.

Felicitari cu Anul Nou

Felicitari cu Anul Nou si Mesaje de Revelion 2023. Cele mai frumoase mesaje de sarbatorile de iarna!

 

felicitariCu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2023, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!

felicitariAnul care vine, Sa-ti aduca numai bine. Fericire, sanatate, Mult noroc si spor la toate. Sacu plin cu bani si un calduros: La multi ani!

felicitariPentru traditie si frumos, pentru tinerete si prietenie, pentru tot ceea ce atingem cu farmecul visului, gandului, sperantelor, asteptarilor, pentru tine un calduros La multi ani!

felicitariFie ca anul ce vine sa iti aduca pace in suflet, mult noroc in actiune, planuri grandioase in ratiune si multa iubire in inima! La Multi Ani!

felicitariFie ca acest an care vine sa fie mai bun decat celalalte. Jura-ti sa faci unele dintre lucrurile pe care ai vrut sa le faci dintotdeauna, dar nu ai avut timp. Suna un prieten uitat. Treci cu vederea o vrajmasie mai veche si inlocuieste-o cu amintiri mai frumoase. Jura-ti sa nu faci o promisiune pe care crezi ca nu poti sa o tii. Mergi cu fruntea sus si zambeste mai mult. Vei arata cu zece ani mai tarar. Sa nu iti fie teama sa spui ,,te iubesc!”. Spune-o din nou. Sunt cele mai dulci cuvinte din lume. Un An Nou fericit!

felicitariLa această cumpănă dintre ani, lasă să treacă prin fereastra sufletului tau magia sărbătorilor, lasă-te cuprinsă de fericire şi bucurie şi rămâi aşa pentru tot restul vieţii! Fii raza mea de soare şi luminează-mi această trecere, vino cu mine în lumea dragostei fără sfârşit! La mulţi ani!

felicitariRidic paharul pentru un an cu de toate, Cu multe frute adunate, Cu multa munca si succes, Si in toate doar progres! Si iar ridic paharul pentru noi, Pentru un an fara nevoi, Pentru iubire linga noi, Si niciodata razboi! La multi ani!

felicitariIn anul care vine Sa va fie si mai bine. Sa va fie casa, casa, Cu bucate noi pe masa, Mos Craciun cu sacul plin, Drumu-n viata cat mai lin. La multi ani!

felicitariEste greu sa nu crezi ca anul care vine nu va fi mai bun ca cel vechi! Si aceasta iluzie nu este gresita. Viitorul este intotdeuna bun, indiferent de ce se intampla. Ne va da mereu ceea ce avem nevoie si ceea ce dorim in secret. Ne va binecuvanta mereu cu darurile potrivite. Astfel, intr-un sens mai profund, credinta noastra in Anul Nou nu ne poate insela. La multi ani!

felicitariToate artificiile din lume nu ar putea echivala cu cele starnite in inima mea... M-au bucurat urarile tale din noaptea de 31...in sfarsit ai rostit in clar ca ma iubesti..... Uite...o ploaie de luminite multicolore s-au conturat in sufletul meu...Iti apartin....Te iubesc!!!