Mesaje de Revelion

Descopera topul celor mai speciale mesaje, cum ar fi: mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, felicitari de ziua de nastere.

Mesaje de Revelion

Hey, cele mai frumoase Mesaje de Revelion le gasesti aici)) Felicita persoanele tragi, trimite-le mesaje de Revelion

 

felicitariFiecare moment petrecut alaturi de tine este un dar de nepretuit, un dar pe care il apreciez din toata inima si vreau sa stii ca iti voi fi mereu recunoscatoare ca ai ales sa faci parte din viata mea. La multi ani!

felicitariNoul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.

felicitariÎţi doresc toate cele bune în noul an. Să începi perfect cu luna Ianuarie, să ai parte de dragoste în Februarie, să fii înconjurat de pace în Martie, să nu ai nicio grijă în Aprilie, să fii fericit în Mai, să zâmbeşti din Iunie pană în Noiembrie, şi să te bucuri în Decembrie. La mulţi ani!

felicitariSă prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

felicitariGânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

felicitariFie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!

felicitariSă crezi mai mult în tine, Să ai parte de iubire, Să ierţi mult mai uşor, Să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani!

felicitariSpune-i anului ce vine, sa-ti aduca numai bine... si mai spune-i sa iti dea, tot ce vrea inima ta.. fericire, sanatate si multi bani "La Anu' si La Multi Ani!"

felicitariA mai trecut un an … Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reuait… La Multi Ani!