Mesaje de Revelion

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Mesaje de Revelion

Hey, cele mai frumoase Mesaje de Revelion le gasesti aici)) Felicita persoanele tragi, trimite-le mesaje de Revelion

 

mesaje de revelionNoul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.

mesaje de revelionÎţi doresc toate cele bune în noul an. Să începi perfect cu luna Ianuarie, să ai parte de dragoste în Februarie, să fii înconjurat de pace în Martie, să nu ai nicio grijă în Aprilie, să fii fericit în Mai, să zâmbeşti din Iunie pană în Noiembrie, şi să te bucuri în Decembrie. La mulţi ani!

mesaje de revelionSă prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

mesaje de revelionGânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

mesaje de revelionUn an foarte fericit și plin de speranță pentru dragostea mea. Fie ca anul nou să aducă fericire, succes și răbdare în viața ta. La Mulți Ani, scumpule!

mesaje de revelionAcest nou an este o ocazie perfectă pentru a adăuga tone de capitole nebune și momente iubitoare în relația noastră. Să sărbătorim Anul Nou ca niște maniaci îndrăgostiți. Un an nou fericit, iubitule!

mesaje de revelionFie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!

mesaje de revelionSă crezi mai mult în tine, Să ai parte de iubire, Să ierţi mult mai uşor, Să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani!

mesaje de revelionSpune-i anului ce vine, sa-ti aduca numai bine... si mai spune-i sa iti dea, tot ce vrea inima ta.. fericire, sanatate si multi bani "La Anu' si La Multi Ani!"

mesaje de revelionA mai trecut un an … Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reuait… La Multi Ani!