SMS de Anul Nou

Descopera mesaje de la multi ani unice.


SMS de Anul Nou

SMS de Anul Nou si Mesaje de Revelion 2023. Top cele mai frumoase SMS de Anul nou pentru cei dragi

 

sms de anul nouFie ca in anul care vine zi de zi pentru tine sa fie o sarbatoare, dimineata sa te trezesti cu zimbetul pe buze, ziua sa o petreci cu buna dispozitie si momente de neuitat, iar seara sa adormi cu planurile realizate. Iar daca se intimpla sa nu adormi, atunci iti urez sa ai parte de nopti furtunoase si fierbinti! La multi ani!

sms de anul nouFelicitări cu prilejul Revelionului! Îți doresc bunăstare și fericire în casă, iubire și căldură în suflet, noroc pentru întregul an și oameni buni alături. La mulți ani!

sms de anul nouIti doresc ca in anul care vine sa ai parte de 12 luni de bucurii, 52 de saptamini de prietenie adevarata, 366 de zile de iubire necontenita, 8784 de ore de munca productiva, 527040 de minute de bogatie si 31.536.000 de secunde de noroc si voie buna!

sms de anul nouLa multi ani si sanatate, ca-i mai buna decit toate, La multi ani si fericire, ca e buna pentru tine, La multi ani si iubire mare, ca viata fara ea sens nu are, La multi ani si mult noroc, Sa ai parte de un an de foc! La multi ani!!!

sms de anul nouNu iti doresc ca in Noul An sa ti se implineasca toate visele, dar iti doresc ca in Noul An sa ai parte de sanatate, putere de caracter si tenacitate ca sa iti realizezi visele cu propriile forte.La multi ani!

sms de anul nouLasă acest An Nou să-ți aducă noi împliniri: să devină mai reușit, mai fermecător și de neuitat! Mi-aș dori ca din acest moment viața ta să semene cu un basm frumos!

sms de anul nouA rămas puțin timp până la Anul Nou! Șampania sclipește deja în pahare și fiecare dorește în anul care vine să-și realizeze visurile și scopurile prețuite. Haideți în momentul când ceasul va arăta ora 00:00, să ne punem toate dorințele adunate și să credem sincer că ele vor deveni realitate, pentru că altfel nici nu se poate. La mulți ani!

sms de anul nouÎnainte de tine, eram atât de ambițioasă și orientată spre carieră. Dar m-ai învățat că relațiile sunt cel mai valoros lucru din viață. Mulțumesc, dragul meu, și La Mulți Ani!

sms de anul nouNu vreau și nu aștept nimic de la tine, cu excepția îmbrățișărilor și sărutărilor tale. Ești cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată în viața mea. Te iubesc până la lună și înapoi. La Mulți Ani, dragule!

sms de anul nouIndiferent de circumstanțele care vor fi, să promitem că vom avea întotdeauna umărul reciproc în timpul încercărilor și necazurilor. La Mulți Ani!

sms de anul nouIubitule, numai tu mă poți face să mă simt atât de bine. Sunt fericită să fiu a ta în următoarele 365 de zile! Un An Nou Fericit, viața mea!

sms de anul nouSunt atât de încântată că voi ajunge să mai petrec 365 de zile în brațele tale. Mă faci să mă simt că sunt în vârful lumii. La Mulți Ani, viața mea!

sms de anul nouInima mea bate doar pentru tine, rugăciunile mele sunt doar pentru succesul tău, iar dragostea mea vreau să te facă să simți că există cineva în această lume care are grijă de tine. Îți doresc un an fericit și uimitor!

sms de anul nouDorința mea intensă este de a face din acest nou an cel mai bun și mai fericit an pentru tine. Fii cu mine, dragule, pentru a-mi împlini visele. La Mulți Ani!