Mesaje de Anul Nou

Descopera topul celor mai speciale mesaje, cum ar fi: mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, felicitari de ziua de nastere.

Mesaje de Anul Nou

Mesaje de Anul Nou pentru cei mai apropiati oameni. Cele mai frumoase mesaje de Anul Nou transmise prin SMS

 

felicitariDaca esti singur, iti doresc sa ai parte de dragoste, daca esti suparat, iti doresc sa ai parte de fericire, daca esti tulburat, iti doresc sa ai parte de liniste, daca te simti gol pe dinauntru, iti doresc sa fii plin de speranta. Un An Nou fericit!

felicitariVoi fi mereu lângă tine, în fiecare an, în fiecare clipă! La mulţi ani, iubitule!

felicitariMult belsug in casa, Painea mai gustoasa, Datorii putine In anul care vine. Pace-n inimi, rod bogat, Bucurie, gand curat. La multi ani!

felicitariA mai trecut un an in calendar. Am mai parcurs un drum piperat cu bucurii sau tristete, reusite sau dezamagiri. Insa fie ca anul care pleaca sa ne fi intarit si dat putere ca in anul care vine sa trecem cu usurinta de momentele neplacute, sa gindim doar pozitiv, sa avem dorinta de a munci si ajunge unde ne-am dorit si de a ne iubi persoanele dragi cu mai multa pasiune decit am facut-o pina acum! Un An Nou fericit!

felicitariLa Multi Ani cu sanatate! Un An Nou cum va doriti. Oameni dragi mereu aproape. La multi ani, toti fericiti!

felicitariSa ai parte in noul an numai de realizari si impliniri. Sa gusti din fructul dulce pe nume dragoste, .. sa ai in preajma ta persoane adevarate, care iti vor fi aproape oricind! La Muti Ani!!!

felicitariAnul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite… La multi ani!

felicitariCredinta, speranta, un nou inceput, iubire, cadouri, prieteni adevarati... sunt doar cateva din lucrurile pe care iti doresc sa le ai in noul an! La multi ani!

felicitariCel mai mare dar pe care ni-l poate aduce noul an, sunt o familie fericita si prietenii dragi aproape, asta iti doresc. Un an nou fericit!

felicitariUn an nou cu sanatate, mult spor iti doresc la toate! Veselie si impliniri, sa ai parte de cele mai frumoase amintiri. La multi ani! Ho ho ho!!!!