Mesaje de Anul Nou

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Mesaje de Anul Nou

Mesaje de Anul Nou pentru cei mai apropiati oameni. Cele mai frumoase mesaje de Anul Nou transmise prin SMS

 

mesaje de anul nouÎn fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2023 minunat!

mesaje de anul nouIn sacul lui Mos Craciun, sa gasesti tot ce-i mai bun, o ghirlanda de iubire, globuri mari de fericire, o steluta cu noroc si pe cei dragi la un loc. La multi ani, sarbatori fericite!

mesaje de anul nouVă dorim să simțiți sprijinul celor dragi, să mențineți înțelegerea reciprocă și să prețuiți prietenia! La mulți ani!

mesaje de anul nouCei mai dragi și apropiați oameni! Această sărbătoare fabuloasă, de familie, este însoțită de o adevărată magie. Cred că nu va ignora nici casa noastră. Fie ca Revelionul să transforme viața noastră doar în evenimente plăcute și fiecare dintre voi să fie puțin mai fericit!

mesaje de anul nouÎți doresc o sărbătoare fericită, cu oaspeți bineveniți, cele mai așteptate cadouri, o dispoziție cu adevărat frumoasă! Și să fie vesel, plăcut, glorios tot anul!

mesaje de anul nouUn An Nou fericit pentru tine! Fie ca totul să fie așa cum a fost planificat! Sănătate puternică, succes în afaceri, dragoste și grija celor dragi!

mesaje de anul nouAnul care vine să-ți aducă momente luminoase, vesele, iar în viața ta să fie ninsori de: bucurie, fericire, căldură și dragoste. Și să se realizeze cele mai prețuite vise! Felicitări din toată inima! La multi ani!

mesaje de anul nouFie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca pace in suflet, mult noroc in actiune, planuri grandioase in ratiune si multa iubire in inima! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Mulţi Ani!

mesaje de anul nouDaca esti singur, iti doresc sa ai parte de dragoste, daca esti suparat, iti doresc sa ai parte de fericire, daca esti tulburat, iti doresc sa ai parte de liniste, daca te simti gol pe dinauntru, iti doresc sa fii plin de speranta. Un An Nou fericit!

mesaje de anul nouVoi fi mereu lângă tine, în fiecare an, în fiecare clipă! La mulţi ani, iubitule!

mesaje de anul nouMult belsug in casa, Painea mai gustoasa, Datorii putine In anul care vine. Pace-n inimi, rod bogat, Bucurie, gand curat. La multi ani!

mesaje de anul nouLa Multi Ani cu sanatate! Un An Nou cum va doriti. Oameni dragi mereu aproape. La multi ani, toti fericiti!

mesaje de anul nouCredinta, speranta, un nou inceput, iubire, cadouri, prieteni adevarati... sunt doar cateva din lucrurile pe care iti doresc sa le ai in noul an! La multi ani!

mesaje de anul nouCel mai mare dar pe care ni-l poate aduce noul an, sunt o familie fericita si prietenii dragi aproape, asta iti doresc. Un an nou fericit!

mesaje de anul nouUn an nou cu sanatate, mult spor iti doresc la toate! Veselie si impliniri, sa ai parte de cele mai frumoase amintiri. La multi ani! Ho ho ho!!!!

mesaje de anul nouConsumul excesiv de alcool dăunează grav sănătăţii. Tutunul cauzează cancer. Consumul de zahăr provoacă diabet, sarea provoacă hipertensiune, iar grăsimile duc la creşterea colesterolului! Na! La Mulţi Ani acum)))

mesaje de anul nouUn An Nou Fericit! Minuni pentru tine, evenimente magice, ocazii fericite, povești fascinante!

mesaje de anul nouAm avut atâtea vise de îndeplinit, dar tu ai fost cel mai mare dintre ele. Acum, că te am în viața mea, nu mai vreau nimic. An Nou Fericit!

mesaje de anul nouSănătate excelentă, bună dispoziție și dragoste vouă și tuturor celor dragi! La mulți ani!

mesaje de anul nouFie ca bucuriile şi gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou excepţional!