Mesaje de Anul Nou

Descopera topul celor mai speciale mesaje, cum ar fi: mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, felicitari de ziua de nastere.

1

Mesaje de Anul Nou, Mesaje de Anul Nou frumoase, Mesaje de Anul Nou speciale, Mesaje de Anul Nou deosebite

Mesaje de Anul Nou, Mesaje de Anul Nou frumoase, Mesaje de Anul Nou speciale

 

Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6
 

Daca esti singur, iti doresc sa ai parte de dragoste, daca esti suparat, iti doresc sa ai parte de fericire, daca esti tulburat, iti doresc sa ai parte de liniste, daca te simti gol pe dinauntru, iti doresc sa fii plin de speranta. Un An Nou fericit!


Voi fi mereu lângă tine, în fiecare an, în fiecare clipă! La mulţi ani, iubitule!


Mult belsug in casa, Painea mai gustoasa, Datorii putine In anul care vine. Pace-n inimi, rod bogat, Bucurie, gand curat. La multi ani!
 
 
A mai trecut un an in calendar. Am mai parcurs un drum piperat cu bucurii sau tristete, reusite sau dezamagiri. Insa fie ca anul care pleaca sa ne fi intarit si dat putere ca in anul care vine sa trecem cu usurinta de momentele neplacute, sa gindim doar pozitiv, sa avem dorinta de a munci si ajunge unde ne-am dorit si de a ne iubi persoanele dragi cu mai multa pasiune decit am facut-o pina acum! Un An Nou fericit!


La Multi Ani cu sanatate! Un An Nou cum va doriti. Oameni dragi mereu aproape. La multi ani, toti fericiti!
 
 
Sa ai parte in noul an numai de realizari si impliniri. Sa gusti din fructul dulce pe nume dragoste, .. sa ai in preajma ta persoane adevarate, care iti vor fi aproape oricind! La Muti Ani!!!

 
Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite… La multi ani!


Credinta, speranta, un nou inceput, iubire, cadouri, prieteni adevarati... sunt doar cateva din lucrurile pe care iti doresc sa le ai in noul an! La multi ani!


Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce noul an, sunt o familie fericita si prietenii dragi aproape, asta iti doresc. Un an nou fericit!


Un an nou cu sanatate, mult spor iti doresc la toate! Veselie si impliniri, sa ai parte de cele mai frumoase amintiri. La multi ani! Ho ho ho!!!

 
Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6

 

 

Mesaje de Anul Nou, Mesaje de Anul Nou frumoase, Mesaje de Anul Nou speciale

 

 

 

 

Mesaje de Anul Nou, Mesaje de Anul Nou frumoase, Mesaje de Anul Nou speciale