Felicitari de Anul Nou • Felicitari de Anul Nou deosebite!

Descopera topul celor mai speciale mesaje, cum ar fi: mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, felicitari de ziua de nastere.

1

Felicitari de Anul Nou, Felicitari de Anul Nou frumoase, Felicitari de Anul Nou speciale, Felicitari de Anul Nou deosebite

Felicitari de Anul Nou, Felicitari de Anul Nou frumoase, Felicitari de Anul Nou speciale

 
Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6
 

Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătăţii. Tutunul cauzează cancer. Consumul de zahăr provoacă diabet, sarea provoacă hipertensiune, iar grăsimile duc la creşterea colesterolului! Na! La Mulţi Ani acum :D
 

Fie ca bucuriile şi gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou excepţional!


Prognoza meteo pentru această noapte: se anunţă o furtună de pupici şi îmbrăţişări! Te sfătuim să închizi umbrela şi sa-ti deschizi inima. La mulţi ani şi un An Nou fericit!


Un an mai plin de distracţii, mai plin de voie bună, mai plin de tine! La mulţi ani!


Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si bafta!


Sanatate si iubire, un an nou plin de bucurie! La multi ani!


Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2016 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri! 


Asa cum tu mi-ai aratat ce inseamna fericirea adevarata, sper ca si eu in noul an care ne asteapta sa iti daruiesc cu zambetul pe buze clipe de poveste. La multi ani!


Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde… La multi ani!


Pentru ca meriti sa fii fericit, ma voi stradui ca in anul care soseste sa te privesc cu mai multa dragoste, sa te ascult cu rabdare de fiecare data cand ai ceva pe suflet si sa iti fac ziua mai buna. Te iubesc!

 
Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6

 

 

Felicitari de Anul Nou, Felicitari de Anul Nou frumoase, Felicitari de Anul Nou speciale

 

 

 

 

Felicitari de Anul Nou, Felicitari de Anul Nou frumoase, Felicitari de Anul Nou speciale