Felicitari de Anul Nou

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Felicitari de Anul Nou

Idei de felicitari de Anul Nou. Cele mai sincere felicitari de Anul Nou si urari de Revelion

 

felicitari de anul nouAnul Nou a venit și eu mă grăbesc să te felicit primul! Cred sincer, că în acest an viața ta va deveni și mai bogată în impresii frumoase, zâmbete sincere și istorii de neuitat. Fie ca steaua ta să strălucească la fel de tare, ca și mai înainte, luminându-ți calea în anul care vine. La mulți ani!

felicitari de anul nouN-am știut niciodată că un iubit poate fi atât de protector, grijuliu și de încredere în același timp. La Mulți Ani pentru cel mai dulce iubit din lume!

felicitari de anul nouPrognoza meteo pentru această noapte: se anunţă o furtună de pupici şi îmbrăţişări! Te sfătuim să închizi umbrela şi sa-ti deschizi inima. La mulţi ani şi un An Nou fericit!

felicitari de anul nouUn an mai plin de distracţii, mai plin de voie bună, mai plin de tine! La mulţi ani!

felicitari de anul nouSarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si bafta!

felicitari de anul nouAsa cum tu mi-ai aratat ce inseamna fericirea adevarata, sper ca si eu in noul an care ne asteapta sa iti daruiesc cu zambetul pe buze clipe de poveste. La multi ani!

felicitari de anul nouSufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde… La multi ani!

felicitari de anul nouPentru ca meriti sa fii fericit, ma voi stradui ca in anul care soseste sa te privesc cu mai multa dragoste, sa te ascult cu rabdare de fiecare data cand ai ceva pe suflet si sa iti fac ziua mai buna. Te iubesc!

felicitari de anul nouTe felicit sincer cu Anul Nou! Îmi doresc ca viața să-ți fie ca și bradul de sărbătoare: cu lumini de fericire, cu ghirlande strălucitoare de dragoste, aducătoare de noroc. Numai bunătate și surprize plăcute să ai în casă!

felicitari de anul nouFiecare moment petrecut alaturi de tine este un dar de nepretuit, un dar pe care il apreciez din toata inima si vreau sa stii ca iti voi fi mereu recunoscatoare ca ai ales sa faci parte din viata mea. La multi ani!