Au fost felicitati
 • 2020-09-21

  Pentru: Florea Constantin 96547

 • Pentru soțul meu

  Pentru soțul meu

  (vezi mai departe)
  2020-09-21

  Pentru: Florea Constantin

 • 2020-04-02

  Pentru: Fata Cu Ochii Albastrii


 • Felicitari de dragoste new
 • M-ai știi când obișnuiam să fim doar noi doi? Când știam că orice s-ar întâmpla tu o să fii acolo pentru mine? Știu că și acum m-ai face.. (vezi mai departe)

  Adăugat de: Iulian


 •  

   

   

   

  1

  Felicitari cu Anul Nou, Felicitari cu Anul Nou speciale, Felicitari cu Anul Nou frumoase, Felicitari cu Anul Nou, Felicitari cu Anul Nou deosebite

  Felicitari cu Anul Nou, Felicitari cu Anul Nou speciale, Felicitari cu Anul Nou frumoase

   

  Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6
   

  Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2015, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!
   
   
  Anul care vine, Sa-ti aduca numai bine. Fericire, sanatate, Mult noroc si spor la toate.
  Sacu plin cu bani si un calduros: La multi ani!
   
   
  Pentru traditie si frumos, pentru tinerete si prietenie, pentru tot ceea ce atingem cu farmecul visului, gandului, sperantelor, asteptarilor, pentru tine un calduros La multi ani!


  Fie ca anul ce vine sa iti aduca pace in suflet, mult noroc in actiune, planuri grandioase in ratiune si multa iubire in inima! La Multi Ani!


  Fie ca acest an care vine sa fie mai bun decat celalalte. Jura-ti sa faci unele dintre lucrurile pe care ai vrut sa le faci dintotdeauna, dar nu ai avut timp. Suna un prieten uitat. Treci cu vederea o vrajmasie mai veche si inlocuieste-o cu amintiri mai frumoase. Jura-ti sa nu faci o promisiune pe care crezi ca nu poti sa o tii. Mergi cu fruntea sus si zambeste mai mult. Vei arata cu zece ani mai tarar. Sa nu iti fie teama sa spui ,,te iubesc!”. Spune-o din nou. Sunt cele mai dulci cuvinte din lume. Un An Nou fericit!
   

  La această cumpănă dintre ani, lasă să treacă prin fereastra sufletului tau magia sărbătorilor, lasă-te cuprinsă de fericire şi bucurie şi rămâi aşa pentru tot restul vieţii! Fii raza mea de soare şi luminează-mi această trecere, vino cu mine în lumea dragostei fără sfârşit! La mulţi ani!
   

  Ridic paharul pentru un an cu de toate,
  Cu multe frute adunate,
  Cu multa munca si succes,
  Si in toate doar progres!
  Si iar ridic paharul pentru noi,
  Pentru un an fara nevoi,
  Pentru iubire linga noi,
  Si niciodata razboi!
  La multi ani!


  In anul care vine Sa va fie si mai bine. Sa va fie casa, casa, Cu bucate noi pe masa, Mos Craciun cu sacul plin, Drumu-n viata cat mai lin. La multi ani!


  Este greu sa nu crezi ca anul care vine nu va fi mai bun ca cel vechi! Si aceasta iluzie nu este gresita. Viitorul este intotdeuna bun, indiferent de ce se intampla. Ne va da mereu ceea ce avem nevoie si ceea ce dorim in secret. Ne va binecuvanta mereu cu darurile potrivite. Astfel, intr-un sens mai profund, credinta noastra in Anul Nou nu ne poate insela. La multi ani!


  Toate artificiile din lume nu ar putea echivala cu cele starnite in inima mea... M-au bucurat urarile tale din noaptea de 31...in sfarsit ai rostit in clar ca ma iubesti..... Uite...o ploaie de luminite multicolore s-au conturat in sufletul meu...Iti apartin....Te iubesc!!!

   
  Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6

   

   

  Felicitari cu Anul Nou, Felicitari cu Anul Nou speciale, Felicitari cu Anul Nou frumoase

   

   

   

   

  Felicitari cu Anul Nou, Felicitari cu Anul Nou speciale, Felicitari cu Anul Nou frumoase


  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Mesaje de felicitare