Au fost felicitati
 • 2020-09-21

  Pentru: Florea Constantin 96547

 • Pentru soțul meu

  Pentru soțul meu

  (vezi mai departe)
  2020-09-21

  Pentru: Florea Constantin

 • 2020-04-02

  Pentru: Fata Cu Ochii Albastrii


 • Felicitari de dragoste new
 • luchian marius

  luchian marius

  buna ma numesc marius sunt asi pentru a cauta o fata iubitoare va las nr putem vb la tel 0721828717 0790643800 sau pe facebook faceboo.. (vezi mai departe)

  Adăugat de: Luchian marius


 •  

   

   

   

  1

  Felicitari de Anul Nou, Felicitari de Anul Nou frumoase, Felicitari de Anul Nou speciale, Felicitari de Anul Nou deosebite

  Felicitari de Anul Nou, Felicitari de Anul Nou frumoase, Felicitari de Anul Nou speciale

   
  Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6
   

  Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătăţii. Tutunul cauzează cancer. Consumul de zahăr provoacă diabet, sarea provoacă hipertensiune, iar grăsimile duc la creşterea colesterolului! Na! La Mulţi Ani acum :D
   

  Fie ca bucuriile şi gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou excepţional!


  Prognoza meteo pentru această noapte: se anunţă o furtună de pupici şi îmbrăţişări! Te sfătuim să închizi umbrela şi sa-ti deschizi inima. La mulţi ani şi un An Nou fericit!


  Un an mai plin de distracţii, mai plin de voie bună, mai plin de tine! La mulţi ani!


  Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si bafta!


  Sanatate si iubire, un an nou plin de bucurie! La multi ani!


  Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2016 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri! 


  Asa cum tu mi-ai aratat ce inseamna fericirea adevarata, sper ca si eu in noul an care ne asteapta sa iti daruiesc cu zambetul pe buze clipe de poveste. La multi ani!


  Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde… La multi ani!


  Pentru ca meriti sa fii fericit, ma voi stradui ca in anul care soseste sa te privesc cu mai multa dragoste, sa te ascult cu rabdare de fiecare data cand ai ceva pe suflet si sa iti fac ziua mai buna. Te iubesc!

   
  Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6

   

   

  Felicitari de Anul Nou, Felicitari de Anul Nou frumoase, Felicitari de Anul Nou speciale

   

   

   

   

  Felicitari de Anul Nou, Felicitari de Anul Nou frumoase, Felicitari de Anul Nou speciale


  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Mesaje de felicitare